Op 28 mei 2016 wordt voor de tweede maal het evenement Classic Autosport Revival gehouden.
De dag is open voor deelnemers in bezit van een (race/rally) oldtimer tot +/- 1978. Voor bijzondere auto’s met een jonger bouwjaar kan ontheffing verkregen worden via de organisatie. Hiervoor graag even contact opnemen.

Tijdens deze dag wordt er een slalom parcours uitgezet. Tussendoor worden nog enkele rondes ovaal gereden door de lange baan auto’s zoals o.a. Formula Vee klasse en overige monoposto’s. Het doel is om in een gezellige setting verhalen uit te wisselen en met oldtimers te rijden op een klein circuit.Voor de tweede keer is wederom gekozen voor het Midland Circuit te Lelystad. Deze locatie beschikt over alle benodigde faciliteiten.

Deze dag is met name geschikt voor eigenaren van klassieke racewagens, die de drempel naar een groot circuit te groot vinden of bang zijn voor schade. Bij de stichting CAR staat de gezelligheid en respect voor elkaars bezit voorop. Op het circuit is geen wedstrijd element aanwezig het betreft een rijvaardigheidsslalom.  Aan het einde van de dag zullen er enkele rondes geklokt worden voor die deelnemers die graag een tijd neer willen zetten, om wat te vergelijken te hebben met elkaar. Het raken van de kegels of een of meerdere wielen buiten de baan, levert enkele strafseconden op.

Voor de kosten hoef je deelname niet te laten. Voor € 60 bent je een hele dag onder de pannen met gelijkgezinden en krijg je maximaal de tijd om op het circuit te rijden. Wij zien u graag op 28 mei 2016!

Wilt u deelnemen meld u dan hier aan.
Kijk voor het actuele programma en deelnemers op deze website.